Két új szettet jelentetett meg a Lego építészet.


A Frank Lloyd Wright Foundation ma bejelentette, hogy a LEGO csoport mostantól a kizárólagos gyártója és kiadója a Frank Lloyd Wright álltal tervezett épületeknek.


A LEGO Group és Adam Reed Tucker 2008-ban hivatalosan is bevezették a LEGO Építészet sort. A vonal jelenleg hat épületet tartalmaz, mostantól elérhető köztük Frank Lloyd Wright két leghíresebb épülete a Guggenheim Múzeum, és a "Fallingwater.

A kidolgozott modelleket építészekkel együttműködve készítették. A LEGO Építészeti sorozaton jelenleg is folynak a munkálatok, hogy a jövőbeli építészek, mérnökök és tervezők, valamint az építészeti rajongók szerte a világon gyűjthessél, és megépíthessék a világ építészetének leghíresebb épületeinek másolatait.

Frank Lloyd Wright írta a megemlékezésében, hogy gyermekkorában az építőkockákkal való játék mekkora befolyással volt rá a későbbiekben. Ezeknek a játékoknak a letisztult formavilága köszön vissza a Guggenheim Múzeum vonalaiba.

Az építészet sorozatnak érdekes vonása, hogy lehet használni oktatásra, vagy csapatépítésre. A LEGO Építészet sorozat több mint egy játék!

A Lego Star Wars története


Lego Star Wars egy olyan téma, amely magában foglalja a Star Wars film történetét. Az első Lego Star Wars figurát 1999-ben adták ki a 7140 számú X-Wing-et. A Star Wars volt az első, a szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos játék Lego csoport történetében. Az első szetteket 1999-ben, jelentették meg amely egybeesett Phantom Menace bemutatásával. A játékok alapját a legendás trilógiákat (epizódok I-III) jelenettette meg, és a Star Wars első részével indult, az Episode I. Amint közeledett az epizódok megjelenése, a Lego piacra dobta az új modelleket, úgy mint a az űrhajók, járművek valamint egyéb kiegészítők. A szerződések szerint eredetileg csak 1999-2008 közötti időszakra vásároltam meg a Lego a licencet, de a közelmúltban kiterjesztették ezt az idötartamot 2011-ig