Lego 8061 Polipos kapu


Hossú kutatás után a mélytengeri búvár csapat megtalálta az első épületet Lego Atlantis városában. Az elsűlyedt templomot egy nagy oltárral, arany kapuval és egy kincsesládával.

Az ősi víz alatti templomot olyan automata kapukkal, melyek Atlantis kulcsaival lehet kinyitni.A kaput egy elforgatható kőre helyezett kék kulcsal lehet kinyitni.

A templom belsejében csapdák, a kincsek őrzői, és egy szőrnyű óriási tintahal vár a behatolókra. Vajon a búvároknak sikerül-e megszerezni az arany kincsesládát a templom mélyén, vagy az óriási tintahal elkapja őket mert Atlantis csendjét megzavarták.

Lego 8061 szett tartalma:

354 építő kocka
Squid Harcos
Két búvár minifigura
Kék Atlantis kulcs
Megépítve 38 cm. hosszú

Lego 8059 Tengerfenék tisztító

8059 tengerfenék tisztító

 Elhagyva a korallal borított sziklákat, a tenger kutatása során a Lance Spearsa a 3 kerekű Tengerfenék tisztítóval végigpáztázza Atlantis lehetséges helyszíneit. A veszélyes küldetése során hirtelen egy csillogást lát a távolban! Ez nem lehet más mint Atlantis zöld kulcsa! De a legféltetteb kincsét egy vad Manta harcos örzi. Ez még egy olyan jól felszerelt járműnek is kemény csata lesz mint a Tengerfenék tisztító. Segítségére lesz a csatában az iker torpedó, fogó karom és a forgó fűrész. Lance mindig arrol álmodott, hogy a legénység elismeri, ehhez mindenképp megkell szereznie a zöld kulcsot, különleges búvárruhája a tenger mélyén uralkodó sötétben is nagy fényt szór szét.
A Tengerfenék tisztító összeszerelve 25 cm. nagyságú, 119 kockából áll

lego 8059
 

Lego 8059 szett tartozékai:


Két minifigura Lance Spearsa, és a Manta Harcos
Gyüjthető zöld Atlantis kulcs
Kőrfűrész és fogókarommal felszerelt Tengerfenék tisztító
Két kilőhető torpedó

Lego 8060 Tájfun turbó búvárhajó

Az írdatalan mélységű óceán legalján, ahová a fény is alig jut el őrzi Atlantis kulcsát egy vad cápa harcos. Küld a Tájfun turbó búvárhajót a csatába. Amikor a küzdelem kezd keménnyé válni, egy mozdulattal fordítsd el a két nagyméretű turbinát hogy látható legyen a két torpedó rakétaindító állvány, és a rejtett robotkarok amivel megragadhatod  Atlantis kulcsát!
Itt az idő hogy felfedezd az óeánt a Turbó buvárhalyóval, melyet Sam Rhodes épített, de Axel Storm vezet.
Annak ellenére hogy a búvárhajó nagy, csak egy ember fér a pilótafülkébe, a két nagyméretű hajócsavar biztosítja a megfelelő sebességet a támadásokhoz, és a két rejtett torpedóindító állványt is bármikor bevetheted a küzdelemben.

Lego 8060

Lego 8060 szett tartalma:

Tájfun turbó búvárhajó.
Axel Storm minifigura.
Cápaharcos.
Atlantis narancssárga kulcsa.

Lego 8058 A mélység őre

Lego 8058 box



Atlantis kulcasiért folytatott kétségbeesett keresés közben Bobby Buoy a zöldfülű búvár találkozott az egyik legrémísztőbb szörnyteretménnyel amit az Atlantisiak létrehoztak, az óriás fekete cápával. Vajon Bobby egyetlen szigonypuskálya, és úsznitudása elegendő lesz ahhoz, hogy elcsenje a cápától az egyik legfontosabb kulcsot, és utána elmeneküljön a cápa félelmetes fogai, és metsző álkapcsai elől. Bobbynak most nem szabad hibáznia!
Lego 8058 open

Lego 8058 szett tartalma:

Bobby Bouy minifigura a fantasztikus szigonypuskával.
Vörös Atlantisz kulcs.
Félelmetes fekete cápa tűéles fogakkal, mozgatható farokkal

Lego 8057

Szerezd meg a Atlantisz kincseinek kék kulcsát a cápa harcostól!

8057 roncstámadó

Miközben feltárásokat végzett a négysebességű mélytengeri robogóján Ace Speedman az atlantiszi kutatócsapat vezetője, rátalált az elsüllyedt város kincseinek kék kulcsára. De vajon az ikerturbinás Roncstámadó elég lesz-e hogy legyőzze a fegyverével hadonászó cápát, és megszerezze tőle Lego Atlantis kék kulcsát? Ace Speedman öreg róka már,minden vágya hogy valami nagy kincset találjon és a híres roncsvadászok elit klubjában megmutathassa a többieknek.

8057 minifigurák

Lego 8057 szett tartalma:

Két minifigura, Ace Speedman, és az ember testű, cápa fejű mélytengeri cápa harcos.
Atlantis kék kulcsa.
Vízalatti rakétákkal felszerel, 8 cm. hosszú roncstámadó

Lego 8056

Óvakodj szörnyű rák körmeitől!



Egy veszélyes küldetés,során melynek célja hogy visszaszerezzék Atlantisz narancssárga kincsinek kulcsát az óceán sötét mélyéből, a hős búvár szembetalálkozik a kulcs rettenetes őréjével, egy pengeéles ollókkal felszerelt, óriási rákkal.
Axel Storm a búvár csak egy szigonypisztollyal van felszerelve, hogy megvédje magát az óriás rákkal szemben, vagy bármi mással ami megtámadhatja. Az óriás rák ostobán néz ki de mindent elfog követni hogy Atlantis narancssárga kulcsát megőrizze.
Szegény Axel Storm-nak keményen kell majd küzdenie, pedig mint a technika szakértője az Atlantis kutatócsoportjának rendkívül bátor, az utolsó aki megijed, tudja hogyan lehet kimaradni a bajból. Nagyon komolyan gondolkodik, nincs ideje viccelődni, a többi embert sem találja viccesnek

Lego 8056 szett tartalma:

Axel Storm hős búvár minifigura
Gyűjthető, narancssárga Atlantis kincseinek kulcsa
Óriás rák, hatalmas karmokkal és mozgatható lábakkal

Lego 8056

Lego Star Wars Droid Control Ship

 
 Kreativitás a lélek lényege, és ez a fogalom egy nagy igazság, véli Paul Yperman a”Droid Control Ship” alkotója, aki erre az értékre azután döbbent rá, mikor megépítette azt az űrhajót, melyet a Star Wars Cross Sections könyvben látott egy second hand boltban. Azóta hajthatatlanul azon dolgozott, hogy megépítse az űrhajót, jöjjön aminek jönnie kell!


Paulnak két évbe telt létrehozni ezt a csodálatos és legendás 3OOOO darabból álló Droid Control Ship-et, amely most Thomas Benedikt Star Wars hajójával konkurál. Ez a hajó teljes mértékben eltér Thomas változatáétól, ugyanis élethű megjelenésnek örvend és néhány burkoló- és greebling elem szürke árnyalatával próbálják improvizálni e csodálatos hajó megjelenését. Paul a hajó belsejének ötletét egy internetes építész oldalról szerezte.

 


Mintegy 35OO burkoló elemből áll a Droid Ship külső szerkezete és számos technikai alkatrészt használtak fel a belső felépítéshez. Rengeteg kitartó munka szükségeltetett a hajó felépítéséhez és a dizájnernek nagyon óvatosan kellett bánni a hajóval emeléskor, illetve a különböző részek összeillesztésekor, annak érdekében, hogy azok el ne törjenek.

  

 A műszaki részek jobbra/balra, alul/felül ágyazódtak be. Az eredmény egy szilárd, megbízható, saját struktúrájú szállító. A tervező akkora megszállottja volt ennek az álomnak, hogy éveken keresztül gyűjtögette a szürke, régi elemeket a hajóhoz. Más említésre méltó Star Wars tervek közé tartozik a Star Wars Soap (Star Wars szappan) és a Star Wars Dark Side Apron (Star Wars köpeny sötét oldala).