Lego Star Wars 8087


 Birodalom titkos fegyvere megérkezett!

Ez a válasz a Lázadók magasan képzett Starfighter pilótáira! A császári hatalom szigorúan titkos TIE defender  képes felvenni a harcot bármilyen X szárnyú vadászgéppel.Ez a gép méltán példázza a császári hatalom erejét és technológiáját.
A pilótafülke kinyitható de csak egy figura illeszthető bele. miután lezártuk a fedelét, a fülke elforgatható úgy mint a 6208 as BWing-ben, vagy akár az egéz űrhajót elfograthatjuk a pilótafülke körül :)  Egy TIE fighter pilóta és egy stormtroopper jár a szetthez, mind a kettőnek új bukósisakja van. Ha levesszük a sisakot, mind a két minifiguráknak fekete feje.

Minden szárnyvégen található egy rakéta, összesen tehát 6 db. sajnos csak pár centire tudjuk őket kilőni, ez mindenképpen csalódás. A másik hibája a szettnek, hogy a két minifigura közül csak az egyiknek van helye az TIE deffenderben.  Az űrhajó hátulján az Ion hajtómű viszont nagyon jól néz ki!

Megépítve 20 cm. magas és 22 cm. széles. Az összeszerelése kifejezetten könnyű 304 darabból áll, fél óra alatt meglehet építeni, a 8087-es szett inkább kezdő legósoknak ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése