Race Truck 8O41 -egy sok matricával ellátott, szép alapmodell




Megvettem az első modellt, elsősorban külső megjelenése volt rám hatással. Szeretem a teherautókat és ez a verseny példány nagyon mutatós vörös és fekete színeiben. Szinte árad belőle: “a nagy teljesítőképesség”.

A dobozában 2 könyv és 8 zacskó található, mely körülbelül 6OO részecskét tartalmaz. Az alkatrészek több mint egyharmada szegecsekből áll, mely kevesebb mint 4OO darab 'rendes' alkatrészt jelent 55 Euroért. Attól tartok ez nem túl jó arány! Megfelelő autó építésére szolgáló alkatrészek: különböző hosszúságú tengelyek és rudak/tartógerendák, néhány fogaskerék és panelek. Az új részeket 7L nevezetű fogaskerekek alkotják a kormányzásnál, néhány panel és egy hosszú tű található a középső lyukban. Két könyv áll rendelkezésünkre a fő modellhez. Az alternatív modellhez tartozó használati utasítást le kell tölteni, melyet én elég kiábrándítónak találtam minden alkalommal.

Megépíteni roppant egyszerű. Tévénézés közben kb. 2 órát vett igénybe. A legnehezebb részt a matricák egyenes felhelyezése jelentette számomra. Különösen az 5x11-es panelek bonyolultak. Egy A4-es lapon 25 matrica található összesen, ezek minden egyes elemet, köztük néhány rudat ill. gerendát is beburkolnak.

Szóval hogyan is fest felépített formában? Első pillantásra egy hatalmas, lenyűgöző teherautó. Ha közelebbről szemléled, találsz néhány kiábrándító részt. A fényszórók például túl kicsik, melyeknek a lökhárító teteje helyett a fülke elején kellene elhelyezkedniük. A tükrök még véletlenül sem hasonlítanak egy tükörre. A függőlegesen elhelyezkedő kormánykerék szintén furcsa egy teherautó számára. Az eredetileg ülésnek szolgáló sárvédő helyett én személy szerint néhány hajlított rudat tettem volna. Ami a technikai elemek színkódolását illeti, nem rossz, azonban a kabin oldalán lévő kék csavarok feketék lehetnének.

A teherautó korlátozott működésű. Kormányozható, a V8 mozgatja. A kabin ajtajai nyitottak és a vezetőfülke előre dönthető, hogy hozzáférhetővé tegye....hm....nem igazán. Egy normális teherautó motorja a vezetőfülke alatt helyezkedik el, amelynek következtében a dönthető rész lehetővé teszi a motorhoz való hozzáférést. A V8 ezen a teherautón a vezetőülés mögött van, ezért kicsit értelmetlen a billenő funkció.

Ez a modell valóban tartalmazhatná a teljesítőképesség (Power Function) használati utasításait is. Egy tökéletes méretű távirányítós autónak tűnik, egy XL motor a vezetéshez és egy M motor a kormányzáshoz. Van elég hely a panelok mögött.

Néhány hiányosság ellenére tudom ajánlani ezt a modellt. A gyerekek részére szórakoztató lehet körbe-körbe versenyezni vele a szobában. Az idősebb LEGO rajongók -AFOL (Adult Fun Of LEGO)- számára ugyanúgy lehetőség van az autókázás fejlődésére és kihívására.

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés