Lego Hero Factory

Hero Factory


Hero Factory a legújabb lego téma, amely 2010 Július 13-án jelent meg hivatalosan. A játékot tartalmazó dobozokon a következő áll: A BIONICLE készítőitől.


A Hero Factory történetének alapja.

A Hero Factory Makuhero csodálatos városában található. A több millió robot által lakott metropolis  jelképe a gyár, amely a biztonság védjegye az egész galaxisban. Valódi építészeti csoda az 589 méter magas, 715 méter széles és 924 méter hosszú épület. A tornyot a  "hideg fúzió" működteti, összesen 11.127 alkalmazott dolgozik benne.

Itt készülnek a különböző konstrukciójú  robot hősök melyeket a hívásközpontba érkező segélykérések alapján állítanak össze. A csatákról, és a veszteségekről folyamatosan tájékoztatják a közgyűlést, ahol a tagok a jelentések alapján megpróbálják a lehető legmegfelelőbb robotokat összeállítani és a csatába küldeni A Hero Factory alapítója  Akiyama Makuro.
A Hero Factory folyamatosan tervez, épít és gyárt az év 365 napjában, és a nap 24 órájában megállás nélkül, hogy válságokat oldjon meg, és küzdjön a gonosz robotok ellen a világ bármelyik pontján. A legkiválóbb szakemberek dolgoznak a robotok tervezésétől kezdve az összeszerelésig. A robotok külsejének alapja a fémmel bevont szilárd rost. A sisak, páncél és a karok a lehető legerősebb anyagokból készülnek, hogy feltudják venni a harcot a az robotokkal.


Amint elkészül egy hős elhelyezik egy kapszulában, mellyel az időn és a galaxisokon keresztül eljuttatják a rendeltetési helyére. A gonoszok rengetek formában jelenhetnek meg ezért  a Hero Factory minden küldetéshez más robotot tervez.

Keveset tudunk ezekről az árnyas alakról, nagyon változatos formákban jelennek meg  - a tüzes XPlode, a savat spriccelő Corroder, az iszonyatosan hangos Thunder, a radioaktív Meltdown, és Rotor a repülőóriás - nagyon merészek bűnös tevékenységeikben. A gaztetteik jelentései elárasztják Hero Factory híváskezelő központját.

Az eddig megjelent robotok és járművek



Kártevők és gonoszok

7145 Von Nebula
7147 XPlode
7148 Meltdown
7156 Corroder
7157 Thunder
7162 Rotor

Hősök

7164 Preston Stormer
7165 Natalie Breez
7167 William Furno
7168 Dunkan Bulk
7169 Mark Surge
7170 Jimi Stringer
7158 Furno Bike

Járművek

7160 Drop Ship
7179 Duncan Bulk and Vapour

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés