Lego 8059 Tengerfenék tisztító

8059 tengerfenék tisztító

 Elhagyva a korallal borított sziklákat, a tenger kutatása során a Lance Spearsa a 3 kerekű Tengerfenék tisztítóval végigpáztázza Atlantis lehetséges helyszíneit. A veszélyes küldetése során hirtelen egy csillogást lát a távolban! Ez nem lehet más mint Atlantis zöld kulcsa! De a legféltetteb kincsét egy vad Manta harcos örzi. Ez még egy olyan jól felszerelt járműnek is kemény csata lesz mint a Tengerfenék tisztító. Segítségére lesz a csatában az iker torpedó, fogó karom és a forgó fűrész. Lance mindig arrol álmodott, hogy a legénység elismeri, ehhez mindenképp megkell szereznie a zöld kulcsot, különleges búvárruhája a tenger mélyén uralkodó sötétben is nagy fényt szór szét.
A Tengerfenék tisztító összeszerelve 25 cm. nagyságú, 119 kockából áll

lego 8059
 

Lego 8059 szett tartozékai:


Két minifigura Lance Spearsa, és a Manta Harcos
Gyüjthető zöld Atlantis kulcs
Kőrfűrész és fogókarommal felszerelt Tengerfenék tisztító
Két kilőhető torpedó

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés