Lego Star Wars Droid Control Ship

 
 Kreativitás a lélek lényege, és ez a fogalom egy nagy igazság, véli Paul Yperman a”Droid Control Ship” alkotója, aki erre az értékre azután döbbent rá, mikor megépítette azt az űrhajót, melyet a Star Wars Cross Sections könyvben látott egy second hand boltban. Azóta hajthatatlanul azon dolgozott, hogy megépítse az űrhajót, jöjjön aminek jönnie kell!


Paulnak két évbe telt létrehozni ezt a csodálatos és legendás 3OOOO darabból álló Droid Control Ship-et, amely most Thomas Benedikt Star Wars hajójával konkurál. Ez a hajó teljes mértékben eltér Thomas változatáétól, ugyanis élethű megjelenésnek örvend és néhány burkoló- és greebling elem szürke árnyalatával próbálják improvizálni e csodálatos hajó megjelenését. Paul a hajó belsejének ötletét egy internetes építész oldalról szerezte.

 


Mintegy 35OO burkoló elemből áll a Droid Ship külső szerkezete és számos technikai alkatrészt használtak fel a belső felépítéshez. Rengeteg kitartó munka szükségeltetett a hajó felépítéséhez és a dizájnernek nagyon óvatosan kellett bánni a hajóval emeléskor, illetve a különböző részek összeillesztésekor, annak érdekében, hogy azok el ne törjenek.

  

 A műszaki részek jobbra/balra, alul/felül ágyazódtak be. Az eredmény egy szilárd, megbízható, saját struktúrájú szállító. A tervező akkora megszállottja volt ennek az álomnak, hogy éveken keresztül gyűjtögette a szürke, régi elemeket a hajóhoz. Más említésre méltó Star Wars tervek közé tartozik a Star Wars Soap (Star Wars szappan) és a Star Wars Dark Side Apron (Star Wars köpeny sötét oldala).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése